090817: Copenhagen

090817: Copenhagen #2

mnacne1

Reklamelinks: Mads Nørgaard kjole, Acne Studios clutch, Marni Fussbets & Céline Baby Audrey sunglasses.

Jeg har helt glemt at dele resten af mine outfits fra Copenhagen Fashion Week som jeg har deltaget i, denne uge. Her mens weekenden går på hæld, får i lige hvad jeg havde på onsdag aften da jeg var til Holzweiler show og til middag med Glossier på Apollo. Det var (fantastisk) varmt i København, så jeg skiftede fra rød hoodie og sneakers til en løs kjole og åbne sandaler – clever choice. Kjolen er så sej på, med høj hals og åben ryg, og så har den en slids foran som man kan knappe op og ned efter hvor meget ben man vil vise. Smart ik?

I skrivende stund sidder jeg i min sofa og blogger, men en ansigtsmaske på (i know, very blogger), da jeg har en spændende mandag i morgen. Først skal jeg på arbejde i et par timer og så skal jeg på en stor og sjov fotoskydning resten af dagen. Jeg skal nok dele en masse der fra, så følg endelig med på instagram @fredesblog. I kan også roligt kigge forbi bloggen i morgen hvor jeg lover at dele lidt flere modeugelooks, et brilleoutfit og #mondaykicks.

Desuden så udgav jeg et ret atypisk indlæg i tirsdags, og selvom i er meget stille herinde, så kan jeg se at i er en hel del(!) der har læst med. Håber i kan få et eller andet ud af det! Og tak, fordi i læser med <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

090817: Copenhagen