100817: Copenhagen

Filet á Provision

filetaprovision

Shop Filet á Provision here

Denne sommer har jeg brugt mine to net, som blandt kendere (ikke mig) kaldes filet à provision og oprindeligt er en fransk indkøbstaske, rigtig meget. Det er genialt til alle mulige ting som træningstøj, candyfloss eller indkøb og så er det yderst dekorativt. I er flere der har skrevet og spurgt hvor mine er købt, og tænkte derfor at et fællessvar var på sin plads. Det gule er en gave og indkøbt i en lille franskby (blev forøvrigt givet sammen med en tube af saltkaramel is-topping, så lækkert, men tror ikke alle nettene kommer sådan…). Det grønne har jeg selv købt i Beau Marché, som er den mest drømmeagtige butik på Ny Østergade i København. De har heldigvis også en webshop – så i kan finde hele deres udvalg her.

Hvis i er i frankrig, kan i helt sikkert finde butikker der sælger de fine filet à provision – det må da næsten være den ultimative oplevelse, at købe det ‘on location’.

1 kommentar

  • Fedt! Har tænkt længe på disse, men har ikke vidst, hvor jeg skulle kigge i Danmark 🙂 sjovt med candyfloss.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

100817: Copenhagen