150817: Copenhagen

130817: Copenhagen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Reklamelinks: Proenza Schouler tee (other versions), Hilfiger Denim jeans (similar), Saks Potts bag, Ace & Tate sunglasses, anklets from Glitter & adidas Originals NMD sneakers from Rezet Store.

Jeg er totalt bagud med outfitbilleder så vi starter lige i sidste weekend hvor jeg brugte min søndag på at jagte en ny kaffekande (til at erstatte min smadrede..!), købe blomster ved Magasin og kigge på juleferie! Perfekt weekendaktivitet. Siden da er ugen fløjet afsted, men jeg nyder at jeg kan sove længe de næste to dage og primært skal bekymre mig om hvor meget kaffe jeg kan nå at drikke!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

150817: Copenhagen