130817: Copenhagen

Weekend sneakers: Air Max

airmaxkampagne

Reklamelinks: Nike Air Max 95 blue satin, Nike Air Max 1 Jewel, Nike Air Max 95 (see all AM95), Nike Air Max Jewell, Nike Air Max Woven Boot, Nike Air Max 95 beige & Nike Air Max 1 Jewel Ruby Red.

I 1979 havde Nike et gennembrud, da de begyndte at producere sneakers med deciderede luftpuder inkorporeret i sålerne. I 1987 kom Air Max 1 på markedet og det var den første sneaker med en synlig luftpude i sålen – og Air Max bølgen startede. Jeg har alti været fan af både Air Max 1 og særligt 90, som stadig er en del af min sneaker garderobe. Men der er selvfølgelig også plads til både 95’ere og 97’ere. Denne weekend har Rezet en ekstra god Air Max kampagne hvor du kan spare minimum 25% på et stort udvalg af Air Max modellerne. Prisen er allerede fratrukket, men hvis du bruger koden “August2017” ved check-out, får du yderligere 10%. Personligt mangler jeg den feminine Air Max Jewell og så drømmer jeg om at tilføje den blå Air Max 1 til samlingen – den er bare udsolgt i min størrelse..!

Hvis kan lide at nørde sneakers, så kan i læse historien om Air Max 1 her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

130817: Copenhagen