180817: Copenhagen

Monday Kicks #37 Nike Air Max 97 Ultra

amultra

Reklamelinks: Shop Nike Air Max 97 Ultra here.

Der er ingen tvivl i sneakerverdenen at 2017 er året for Air Max 97. Med et 20 års jubilæum og en trendkultur der skriger på 90’er sneakers har der ikke været andet for en af Nike har måtte skyde Air Max 97’er sneakers ud med kanoner. Der er en overhængende fare for at denne model, som så mange andre, bliver spist, tygget på og spyttet ud igen. Der er allerede langt mindre hype om modellen, end i slutningen af 2016 hvor den originale Silver Bullet kom på hylderne igen. Jeg ved ikke om 97 kommer til at miste sin status fuldstædigt, men uanset hvad, så ved jeg at der kommer så mange farver og releases, at der burde være nok til alle og jeg er ikke helt afvisende overfor at modellen bliver mere tilgængelig.

Den seneste release, 97 Ultra er en strømlinet version af den velkendte sneaker, med svejsede syninger og en helt slim overdel i jacquard med 3M reflekser. Den er kommet i hele 5 farver, blandt andet en OG, en lys ‘Bone’ og en lyserød farve. Jeg er positivt overrasket over resultatet og synes faktisk det klæder den ellers chunky model, at få et strømlinet look. Prisen er 200kr. under den normale 97’er, hvilket hjælper lidt på finanserne, på den ellers noget pricey sneaker.

Jeg er selv lidt forelsket i den OG eller beige/bone colorway – skal de flytte ind?

Læs mere om Air Max 97 Ultra her.

Læs om Air Max 97 Valentines edition her og Air Max 97 Silver Bullet her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

180817: Copenhagen