Monday Kicks #37 Nike Air Max 97 Ultra

501 vibes

501vibes

Reklamelinks: Weekday jeans, black Levi’s jeans (similar), light blue Hilfiger Denim jeans, Vero Moda jeans, Levi’s wedgie light blueLevi’s wedgie blue & Levi’s 501 (similar).

Tidligere på sommeren lavede jeg en denim guide til 4 forskellige jeans look sammen med Zalando og seje Alona Vibe, som formåede at få mig til at se smart ud og få en god røv i et par hvide jeans – noget jeg aldrig havde troet ville ske. Se Part 1 her og Part 2 her.

Jeg er kæmpe denim fan og er på en evig jagt efter de bedste jeans – hvilket er noget af en mission kan jeg love jer for. Lige nu er jeg meget optaget af den der 501 vibe som er delvist vintage Levi’s jeans og delvist utroligt skræddersyede, tætsiddende blå jeans, der ikke er for stramme i benet. You know? Jeg har et helt pinterest board med denim drømme her.

De er svære at finde, og jeg har stået på hovedet i mange 2nd hand butikker og prøvet mange, mange, mange par jeans, uden den store succes. Lige nu er mine favoritter et par Levi’s 501 købt hos the Vintage Twin i New York og mine hvide Hilfiger Denim jeans fra føromtalte denim guide. Men jeg er ikke i mål endnu og er derfor begyndt at kigge mig lidt omkring efter alternativer til de der perfekte jeans (som muligvis ikke findes..) og derfor har jeg forsøgt at finde et par bud på jeans der har den der 501 vibe. Levi’s wedgie, som jeg skrev om her – anbefalet af hende her, de lyse Hilger jeans og et godt bud fra Weekday.

Har i nogle gode bud på de perfekte jeans, hvis nu det ikke skal være et par vintage Levi’s 501?

2 kommentarer

 • Nina

  Åh jeg dør også over billedet af Elin Kling i denim, så perfekt som altid.

  Acnes model ‘Boy’ er ret god, selvom der kommer grimme knæ i, når der ikke er stretch, synes jeg :/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Sundorf Christensen

  Har lige købt “Levi’s altered jeans” i Berlin, de er så vilde. “Min” farve er “no limits” men de er også tilgængelige i sort/grå agtig

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monday Kicks #37 Nike Air Max 97 Ultra