501 vibes

Senorita tops

tops

Reklamelinks: Gina Tricot green top, RMS master mixer highlighter, Gina Tricot yellow top, Won Hundred jeans, Ace & Tate sunglasses, Truss x Net a Porter bag, Wood Wood jeans, Nike Footscape sneakers from Rezet Store & Pieces bracelet.

Jeg spottede lige de her senorita toppe hos Gina Tricot som er et godt alternativ til Réalisation Par, hvis man, som jeg, er helt hooked efter at have set fine Marie i den gule top her. Om et par uger tager jeg til de Franske Alper for at chille og være fransk, og der gad jeg virkelig godt at have ovenstående pakket i min kuffert.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

501 vibes