Flower fields & #smukkeliv

In other news #1

Jeg synes dagene flyver afsted for tiden – det gør mig lidt stresset, fordi det betyder at de lange sommerdage (øhm, eller hvad man nu skal kalde det) snart er ovre. Jeg vil have flere lyse nætter og badeture i havnen… Jeg har dog gang i en masse sjove ting og har derfor samlet noget af det der fylder mit hovede for tiden.

backyard

Rezet Back Yard Sale – På søndag er der lagersalg hos Rezet i København og jeg lover jer for at der er gode tilbud. Se mere her.

bahnsen

Cecilie Bahnsen x Mads Nørgaard – Nørgaard har alle dage været gode til at give opmærksomhed og plads til unge talenter, og det er Cecilie Bahnsen i den grad. I september overtager hun hele Nørgaard butikken i to dage, fra 8.-9. September. Her vil hele (HELE!) hendes kollektion være at finde, samt den smukke 101 bluse som er særligt lavet til denne anledning. Jeg glæder mig og drømmer meget om ovenstående kjole.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vacation time – Jeg skal på hele to ferier i September. Først 4 dage til de franske Alper, hvor jeg skal vandre i bjerge, spise meget ost, dase ved poolen og sove længe. Efterfølgende skal jeg en uge til New York, min yndlings by! Jeg skal se min familie og venner, shoppe og spise så meget mad jeg overhovedet kan nå. Jeg overlever ferienedtællingen ved at opdatere mit pinterest board her.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Loppemarked – 3. September sælger jeg (næsten)alt hvad jeg ejer på Gentofte loppemarked. Jeg synes i skal kigge forbi.

hummel

Hummel kampagne – Jeg elsker alle de sjove jobs jeg har igennem bloggen, men det er altså ekstra godt når det er en venskabskampagne med hende her. I denne uge har vi skudt billeder for Hummel.

3 kommentarer

 • Julie

  Er der slet ingen mulighed for, at du sætter dit tøj til salg på tradono, instagram eller Trendsales?
  Når nu man ikke har mulighed for at dukke op til loppemarkedet:((

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • K

  Ved du, hvornår den fine 101-bluse kommer online? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flower fields & #smukkeliv