In other news #1

Teddy bag from Zara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mini Teddy Bag from Zara

Jeg har længe haft et taske crush på Sidsels mini Head Porter taske (se den her) og en pelstaske (måske faux fur?) jeg så på gaden tidligere på året. Kender i det, når man spotter nogle ting som bare sætter sig fast – ikke som et akut behov, men mere sådan, on going fascination. Forleden dag blev de to taske crushes forenet, da Sidsel sendte mig et link til denne lille bamse taske fra Zara. Til 179 kr. blev det meget hurtigt til en realitet, og jeg ved allerede et den bliver en favorit. Den er lidt underlig, sjov og kitsch, men samtidig også ret enkel. Tror vi bliver fine venner. I kan se den, og den sorte in action her.

Og en lidt et long shot, men jeg tror også det er det tætteste jeg kommer på denne mini velvet drøm af en Prada taske, som er fuldstændig udsolgt…

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

In other news #1