Teddy bag from Zara

The skirt made of plastic bottles

gestuzskirt

Reklamelinks: Corali Jewelry Lumbri Coral earring, 3.1 Philip Lim bag, Filippa K knit, Gestuz skirt made from recycled plastic bottles & Nike Air Max 97 Ultra sneakers from Rezet Store.

Forleden dag læste jeg om Gestuz mini kollektion, lavet af genanvendte plastikflasker  – det fangede min opmærksomhed at man kan omdanne 24.400 plastikflasker til 4 forskellige og pæne stykker tøj. Det synes jeg både er sejt og fremad synet, og så synes jeg rent faktisk at den blomstrede nederdel er helt sygt på og jeg ville da ønske at jeg skulle have den på hele weekenden. Som pt. er 90 minutter væk (YES). Hvis nu nogen smed den fine ørering fra Corali og den smukke Philip Lim taske med oven i hatten, så ville jeg bestemt ikke protestere. Sådan kan man jo gå og fredagsdrømme lidt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Teddy bag from Zara