Summer moments 2017

260817: Copenhagen

kngu9236 kngu9258

Photo by Alona Vibe

Reklamelinks: Samsøe & Samsøe turtleneck, Mads Nørgaard skirt & adidas Originals PW Tennis HU sneakers.

Denne weekend er gået så hurtig, men har alligevel været fyldt med en masse dejlige ting. Lørdag startede jeg dagen med at drikke kaffe med yndlings Alona, i anledningen af et nyt projekt vi skal i gang med. Vi mødtes på Apollo på Charlottenborg, lige da de åbnede og der var så stille og nice. Glæder mig til at vise resultatet af vores lille projekt. Senere på dagen passede jeg lille Torben, det var så hyggeligt! I dag søndag har jeg haft workshop med Sidsel omkring et helt andet projekt og mødtes endnu engang med Alona til kaffe. Det var faktisk været en arbejdsweekend, men helt uden at det føltes sådan. Det er jo det gode ved det her bloggerliv – business & pleasure all in one.

Håber i har haft en skøn weekend.

Husk at i kan vinde mine seje Haglöfs rygsæk henne på instagram!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Summer moments 2017