260817: Copenhagen

Monday kicks #38 NMD Sashiko

nmd-print-27 nmd-print-28

Photo: Rezet Store

Reklamelinks: adidas Originals NMD Sashiko R1 white, R1 black & city sock.

Denne uges #mondaykicks er faktisk en release fra et par uger tilbage, men jeg synes den er så fin, at den fortjente pladsen. NMD modellen er efterhånden blevet en fast del af adidas Originals kollektionerne. Jeg kan huske hvordan jeg synes den var helt vild, lige da den kom i butikkerne, meget anderledes med sine grafiske detaljer, clean sål og sokke-lignende overdel. Nu er den en fast del af min sneaker rotation og jeg er især glad for R1 modellen i OG colorway.

Sashiko pack’en er lavet med udgangspunkt i en japansk syteknink, som er det der giver overdelen det flotte mønster og den lidt anden struktur end det normale primeknit. Udover at være yderst dekorativ, gør denne teknik også overdelen ekstra slidstærk – smart ik?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

260817: Copenhagen