Monday kicks #38 NMD Sashiko

End of the month shopping

endofmonth

Reklamelinks: T-shirt with fries, Square sunglasses, Golden round earrings, light blue jeans, dotted senorita top, red and black knotted cross body bag, blue fringy clutch, black straight jeans, plaid pointy heels, dotted senorita wrap dress, black strappy heels, light pink satin bow slippers, chunky golden hoops & camel wool beret.

Det er sidst på måneden og her i 11. time inden lønnen tikker ind, er der helt sikkert ikke budget til shopping (i hvert fald ikke på min konto). Det er jo heller ikke fordi man skal shoppe hele måneden, men nogle gange drømmer man (jeg) om et par friske solbriller, en lille uld hat til mit franske look, et par store guld øreringe til gøre et hverdags look lidt mere festligt, et par hæle til weekendens fester eller et par nye jeans. Når der så ikke er så meget på kistebunden, så er det med at browse alle de gode webshops, som netop har et udvalg der passer dit budget. Jeg tog min sædvanelige webshop runde og satte en maks pris på 300kr. Ovenstående er resultatet – et par sager som nok skulle kunne fungere hjemme hos mig.

Er i ‘shopping’ standhaftige sidst på måneden? Gode til at spare? Eller har i et helt andet system?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monday kicks #38 NMD Sashiko