End of the month shopping

300817: Copenhagen

kngu9313-kopier kngu9307-kopier kngu9299-kopier kngu9271-kopier

Photo by Alona Vibe

Reklamelinks: Commes Des Garcons PLAY t-shirt, Gestuz skirt (made from recycled waterbottles), Nike Air Max 97 Ultra sneakers & Céline Baby Audrey sunglasses.

Forleden dag tog jeg den smukke nederdel fra Gestuz (som jeg skrev om her), ‘to the test’. Jeg stylede den med en hvid tee og sneakers – for en gulvlang blomstret nederdel, er i den grad mere feminint end jeg normalt klæder mig. Jeg ved ikke om det er fordi at jeg ved at nederdelen er lavet af plastikflasker, at jeg synes den er så sej, men jeg er i hvert tilfælde in love. Og jeg synes den gør det ret godt til Nike sneakers og bonghår 😉

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

End of the month shopping