300817: Copenhagen

Flowers 4prez

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Indeholder reklamelinks: Raincoat from 66 North, Ace & Tate sunglasses, blue melange t-shirt from Nørgaard på Strøget.

I rigtig mange år har solsikker været en af mine hade blomster – ja det lyder lidt voldsomt, men jeg har virkelig ikke været vild med den. Da jeg blev færdig med 9. klasse, fik alle (så vidt jeg husker) mine klassekammerater de vildeste gaver og fester, fordi de var færdige og havde gennemført folkeskolen. Hjemme hos mig, en meget low key middelklasse hippie familie, var der ikke nogen fejring eller gaver, jeg fik en solsikke af min mor og et kort hvor der stod ‘Flot’ på, lidt lol, men min mor har alle dage været ret kølig. Som 16 årig, super følsom og hormonel teenager, gav jeg ikke meget for en blomst, og siden da har solsikken stået for en lidt skuffet fornemmelse. Egentlig virkelig pinligt at have det sådan og nu når jeg ser tilbage på det, kan jeg helt krumme tæer over hvor priviligeret og forkælet jeg har været. Jeg sætter dog virkelig pris på at min mor stod ved sin overbevisning og ikke lod sig rive med af gaver og fejring, selvom jeg helt sikkert har gjort det svært. Nu, knapt 13 år efter, er blomster min favorit i hele verden (ud over prinsesse Thyra kager fra La Glace og Winston), og i dag fik jeg sådan lyst til at have solsikker i vindueskarmen. Heldigt for mig, har min kæreste indført ugentlige blomster til mig(total optur koncept!) og derfor står der nu en smuk buket i mit vindue.

Et lille shopping tip, jeg lige vil dele er at Nørgaard har fået nye farver af den gode 101 bluse. Det melerede mønster er helt fantastisk og hvis i ligesom mig er fan af den gode klassiker, så er det her en perfekt update, både nu og til efteråret. Jeg synes faktisk også den har lidt Proenza Schouler vibes, men til 249 kr. i stedet for 2050 kr…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

300817: Copenhagen