020917: Copenhagen

Monday Kicks #39 Air Footscape Woven

colors-5

Reklamelinks: Nike Womens Air Footscape Woven.

Denne uges udvalgte #mondaykicks er en helt særlig én af slagsen. Det er en model som jeg desværre endnu ikke har i min samling, og så er det en som i de fleste tilfælde har været forbeholdt mænd – eller heldige typer, med store fødder. Nike Footscape blev udviklet som en løbesko i 1996 og var meget speciel med sin assymetriske lacing, som endnu en gang skulle sikre bedre komfort og støtte omkring foden. Faktisk er hele skoens opbygning – både indvendige konstruktion og udvendige design, skabt med udgangspunkt i menneskefodens anatomiske opbygning og derfor er den også det mere fodformet, end vi normalt ser på sneaker silhuetter.

Der findes den meget sporty footscape NM og så ovenstående woven, som er lavet i ruskind, med vævede eller flettede detaljer omkring siden. De nye farver der er landet her til sensommeren er så lækre og jeg synes det er svært at vælge mellem den lavendel lilla, den lyserøde og den beige med rainbow detaljer!

1 kommentar

  • Jeanette

    Hej Frede,
    Jeg ved ikke om det kun er mig, der har problemet, men hver gang du linker til en vare fra Rezet kommer jeg altså ind på en side, der siger “siden eksisterer ikke”. Jeg tænker bare at det ikke er good for business 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

020917: Copenhagen