Monday Kicks #39 Air Footscape Woven

Control the curls; Brush & Straight

Indlægget er sponsoreret af OBH Nordica

I sidste måned, skrev jeg det her indlæg om sommerferiehår og følelsen af at være lidt undone, og dermed være på udebane, rent frisuremæssigt. Efter jeg skrev det indlæg, har jeg faktisk slet ikke glattet mit hår, hvilket jeg håber på sigt kan ses i form af mindre skade og slid på håret, når nu jeg ikke lammetæver det med et brandvarmt glattejern, flere gange om ugen. Jeg har dog ikke helt fundet ‘formen’ på mine naturlige krøller endnu (se bare her og her) og jeg kæmper stadig med at få dem til at arte sig, bare en smule som jeg gerne vil. Men jeg tror det nok skal komme. De seneste par uger har jeg dog testet, hvad jeg tror bliver min gyldne middelvej, OBH Nordicas Brush & Straight. En hårbørste som udover at rede filtret hår ud, også har en glattende effekt, da de små takker/børster, varmer håret op. Jeg har givet det et forsøg, i jagten på at kontrollere bonghåret, men samtidig have et mere naturligt glat look, fremfor det piv glatte som et normalt glattejern giver. So here we go…!

1before

Mit udgangspunkt for dagen er ovenstående. Semi-rodet hår, vasket 2 dage før. Jeg vasker hår 1 gang om ugen og bruger minimum af produkter i. Jeg børster det dog igennem dagligt med mine Mason Pearson børster, og ja, så plejede jeg at glatte det helt igennem efter vask og så rette det til i løbet af ugen. Mit hår har mange hvirvler og knæk, så det krøller ikke så ens-artet.

1brush

Her er så dagens hovedperson; Brush & Straight, det ultimative 2-i-1 stylingværktøj der både børster og glatter. Børsten har en keramisk belægning og en temperatur på 210 grader som skulle beskytte håret yderligere mod for høj varme. Generelt er det en mere skånsom metode for hårstråene da de kun bliver ‘ramt’ fra en side ad gangen og ikke mast i mellem to plader. En lille bonus er at ledningen er ekstra lang, så du ikke behøver at stå midt i stuen og børste/glattehår, hvis din lejlighed (som min) har totalt umuligt opsatte stikkontakter.

1inuse OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her har vi så makkeren in-action. Jeg tog mindre sektioner ad gangen og brugte nok omkring 5 minutter på at komme hele parykken igennem. Det afhænger selvfølgelig af hvor tykt hår du har, samt hvor filtret det er. Jeg kørte børsten igennem lidt ekstra gange for at få styr på min skildning som drillede og så tog jeg spidserne og glattede dem lidt mere, så de forbliver mere samlede.

1after

Tadaaa – resultatet! Efter jeg havde brugt Brush & Straight, kørte jeg lidt Moroccan Oil igennem håret og rodede lidt rundt i det. På den måde synes jeg det bliver pænest, blødest og mest naturligt. De sidste to uger hvor jeg har brugt Brush & Straight, har jeg glattet det helt igennem lige efter vask og så brugt den igen, et par dage efter, hvor mit hår godt kan frizze lidt op. For mig er det vigtigt at jeg ikke fuldstændig fjerner det liv, krøllerne giver til mit hår, men samtidig, synes jeg det er meget rart, på en mere skånsom måde, at kunne kontrollere håret, så det ser mere ‘done’ ud.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monday Kicks #39 Air Footscape Woven