050917: Amsterdam

Louis Vuitton Cherry bag

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Louis Vuitton by Murakami Cherry printed Speedy 25 bag bought at Vestiaire Collective.

I har måske spottet denne her taske i en collage eller to her på bloggen, den har nemlig stået højt på min ønskeliste i et par år. Jeg kan ikke huske hvor jeg så den først, men jeg spottede den (har jo også en ting med kirsebær) og efter lidt google søgning fandt jeg frem til at det var et samarbejde mellem Louis Vuitton og den Japanske kunstner Takashi Murakami.

I kender måske hans mest populære signatur hos Louis Vuitton, det neon farvede monogram print, på sort eller hvid baggrund? Samarbejdet har kørt i hele 13 år, og selvom der har været en del andre designs såsom kirsebærblomster, camouflage, QR koder og ja, kirsebær – så har det farvede monogram været en del af kollektionen i alle 13 år. Ret vildt. I 2015 stoppede samarbejdet for good og nu er det nok en hel del sværere at få fat i. Læs mere om samarbejdet her, hvor High Snobiety har lavet en oversigt over de bedste items.

Mens den hvide Louis Vuitton taske med pink, blå, gul, rød og grøn logo minder mig om gymnasietiden og Paris Hilton, så er jeg helt forelsket i det ikoniske kirsebærprint. Det er både meget grafisk og retro på samme tid, og så synes jeg det passer så fint til LVs brune monogram. Det gør det mindre højtideligt.

Til min fødselsdag i år ønskede jeg mig derfor kun penge til denne taske, så jeg kunne begynde at gå på online jagt. Jeg mangler slet ikke noget og det er altid så svært at finde på ønsker, så for mig virkede det oplagt at ønske mig et tilskud til en taske jeg ved jeg kommer til at bruge flere gange om ugen og vil være en dejlig påmindelse om min søde familie. Jeg smed selv lidt oven i hatten (de er jo desværre ikke gratis) og så har jeg ellers holdt skarpt øje på Ebay, Trendsales og Vestiaire Collective.

Jeg endte med at købe den på Vestiaire, da de tilbyder verifikation og tjek af de produkter der er til salg – meget smart, for jeg er på ingen måde udrustet til at vide om en Louis Vuitton taske er ægte eller ej og kopierne bliver bedre og bedre. Så det er faktisk virkelig sejt at de tilbyder den service. Det betyder i praksis at tasken bliver sendt fra sælgeren til Vestiaire kontoret hvor de verificerer den, tjekker om den lever op til beskrivelsen og til sidst ompakker og sender den til køberen. Det tog omkring ti dage fra jeg afgav mit sidste bud på den, til jeg fik en besked om at den var leveret. Det er ikke hver dag jeg lige bruger et par tusinde på en taske, så det er virkelig vigtigt at det er en god oplevelse – og jeg synes virkelig Vestiaire har levet op til mine forventninger.

Så byd velkommen til mini cerise, den kommer i til at se meget mere til, her på bloggen.

I kan se mere Louis Vuitton med kirsebærprint her.

4 kommentarer

 • Carla

  Den er så fantastisk fin!! Havde selv den med kirsebærblomsterne for år tilbage, og du kan tro jeg ærger mig over at jeg solgte den.

  Må jeg tillade mig at spørge om hvad du gav for den? For jeg fandt en lille pung med kirsebær, som kostede 7000kr, og tænkte; er det virkelig dét man skal regne med at betale, hvis man vil have en murakami taske (som jo med garanti koster mere end en pung)😭

  Bare så jeg har lidt guidance i forhold til ikke at blive snydt, prismæssigt.

  God dag, og tillykke med den fine taske!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • B

  Det er rigtigt at de tilbyder at verificere dem. Alligevel har jeg netop modtaget en Balenciaga som er så tydeligt falsk at en simpel Google søgning fra deres side om hvordan man tjekker om de er ægte ville være nok til at se den er falsk. Så man skal gøre sig selv den tjeneste at dobbeltjekke med Eks purseforum.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida O

  Så flot! – og også på min ønskeliste!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Så sej!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

050917: Amsterdam