Louis Vuitton Cherry bag

Weekend look

a42c62dd-c5cc-4d5e-b3aa-89c9c44cd2e9

66559574-5fd4-4d46-9bb4-ba8232a79253

Reklamelinks: Six Ames leopard jacket, Nørgaard 101 t-shirt, H&M jeans (similar here), Nike Air Max 97 Ultra sneakers & Ace & Tate sunglasses.

Denne her weekend har indtil videre været så dårlig (vejrmæssigt) at jeg ikke har fået taget et eneste outfitbillede – altså jeg har været gennemblødt af regn, eller iført gummistøvler og thermojakke for at lufte hund. Derfor har jeg valgt at spole tiden en uge tilbage, hvor vejret var helt ok og jeg gik tur ved Amaliehaven med leopard jakke og store solbriller. Det er efterhånden blevet en weekendtradition at starte både lørdag og søndag med en kop kaffe og en croissant på Original Coffee i Bredgade og gå tur ved Amalienborg og havnen. Det er virkelig et dejligt område og da vi flytter om små 3 måneder, så er det med at nyde det. Der udover kan jeg informere om at Original Coffee laver nogle af byens bedste croissanter… Vigtig viden!

Det blev en late night opdatering fra mig i dag, men kig forbi igen i morgen hvor Sidsel og jeg løfter sløret for et nyt og spændende projekt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Louis Vuitton Cherry bag