SMART the Podcast episode 0

100917: Copenhagen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Reklamelinks: Coat from Samsøe & Samsøe, knit from Six Ames, jeans from Levi’s, New Balance sneakers from Rezet Store & Louis Vuitton bag.

Først og fremmest titusinde tak for den varme modtagelse af SMART the podcast. Det er så overvældende at så mange af jer er klar på at lytte med. Tak tak tak! Vi laver snart episode 1 og glæder os til at dele den med jer!

I dag artede vejret sig endelig (ifht. i går) og jeg har brugt min formiddag med Alona, for at fortsætte vores kaffeprojekt (kommer snart mere om det!) og så selvfølgelig at dele SMART the podcast med jer. Her til eftermiddag gik jeg til Østerbro og købte kaffe hos Original Coffee, jeg sagde jo at det var en favorit, og så har jeg kigget på rejser til Thailand – not bad!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SMART the Podcast episode 0