Weekend look

SMART the Podcast episode 0

podcastcover

Endelig søndag! Jeg har glædet mig til i dag, fordi jeg endelig kan løfte sløret for et nyt projekt jeg har søsat sammen med mit sidekick of choice, Sidsel. Siden vi udgav SMART for snart 2 år siden (!) har vi arbejdet videre med hvordan vi kunne videreføre SMART konceptet og alt det vi har på hjerte omkring personlig stil, mode, tendenser, sneakers, instagram opdagelser og venskab.

Ligesom SMART bogen er inspireret af vores konstante facebookchat der indeholder trænings, middags og frokostaftaler, memes, gifs og lol billeder, kaffe dates, kordinering af outfitbilleder og ikke mindst links til ønsker og prøverumsbilleder af det næste køb, så er SMART the podcast, endnu et vindue ind i vores snak om alle de ting vi omgiver os med til hverdag. Vi tager forskellige emner op om alt fra blogging, modebranchen, vores egne karriereveje til emner fra bogen som den perfekte garderobe, sneakers og ægte SMART vs. købe SMART. Vi har også nogle faste indslag som Sheet Mask, Tech Support og Feed News.

Første afsnit er oppe, eller det vil sige, at vi kalder det afsnit 0 da det er en slags pilotafsnit og mere en introduktion, end et reelt afsnit. Anyways, det kan høres lige her og vi er SÅ spændte på at høre hvad i synes! Kom endelig med feedback, kommentarer og input til hvad i gerne vil høre mere om. Nedenfor finder i også shownotes med links til de ting vi snakker om. God lytter!

Følg SMART the Podcast her.

4 kommentarer

 • Kathe

  Spændende! Glæder mig til at følge med i jeres postcast 🙂 Forresten så har i to altid nogle vildt fine smartphone covers! Et indlæg eller andet med henvisning til lækre covers vil være kærkommen 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Kommer der til at ligge på Itunes? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frede

   Hej Ida, ja vi har submitted vores podcast til iTunes, men venter på at den bliver godkendt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend look