100917: Copenhagen

Monday Kicks #40 Reebok Aztec

dsc02985 dsc03028

Reklamelinks: Reebok Aztec at Rezet Sneaker Store.

Photo: Rezet Store

Velkommen til denne uges #mondaykicks som er Reebok Classics meget specielle model, Aztec. Det er ikke mange der kender den gamle runner, men ikke desto mindre er den kommet tilbage i kollektionen og tapper ind i tendensen med retro runners og smalle silhuetter som står i stor kontrast til en anden tendens med de mere chunky modeller som fx. New Balance 990/991, Nikes Air Max modeller og fx Reeboks egen basket model DMX run.

Aztec kom på markedet i 1979 som en træningsko og særligt den specielle vinkel på sålens hæl er værd at bemærke. Det er umiddelbart for at give mere support til når hælen sættes i jorden, under løb. Meget teknisk, men ikke desto mindre en udvikling fra Reeboks side. Jeg synes lidt at Aztec er Reeboks pendant til Nikes Cortez, som også krævede lidt tilvending fra min side, men må indrømme at den vokser på mig. Denne sæsons colorways er ultra feminine og nok lidt lettere at bruge end den OG colorway, som er en del mere pangfarvet.

Jeg føler Aztec må komme på prøve, og jeg tænker den fungerer bedst med enten bare ben eller lidt cropped jeans og så fx en cute top som denne her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

100917: Copenhagen