Monday Kicks #40 Reebok Aztec

Vacation mode ON

alpes

Reklamelinks: Asos sunglasses, First Ladies of Running by Amby Burfoot, Vero Moda yellow dress, Haglöfs backpack, Nike Air Max 97 Premium sneakers from Rezet Store & Truss NYC bag from Net-a-Porter.

I dag tager jeg på sommerferie 🙂 Lidt senere end alle andre og i megt kort tid, men det var nu lige sådan det passede. Jeg tager til de franske alper med min gode veninde som jeg også skrev speciale med for lidt over et år siden og min kæreste. Vi skal spendere 4 dage i bjergene med min venindes familie, hvor vi faktisk også var sidste forår. Det bliver så lækkert med alpe luft, bjerge og natur der er så pæn at øjnene gør ondt. Vi skal bo i en lille by ved Chambery og så bliver det nok til en vandretur i bjergene og en dag i Annecy, den hyggeligste lille by, en times tid væk. Der er ikke rigtig noget på programmet andet en vin, ost, paté, lidt læsning – har købt ovenstående løbebog som jeg glæder mig til at sluge, og så forhåbenligt lidt sol.

Jeg har lige købt de fine Air Max 97 i Rezet og har pakket dem med i kufferten (de kommer dog ikke på vandretur) og ellers gad jeg bare godt at have det Alpe-agtigt i en gul sommerkjole, en flettet taske (med baguettes og ost i) og et par retro solbriller med gule glas. Tror det ville gøre sig godt i de højder. Har selvfølgelig også pakket min rygsæk til dags vandreturen, smart ik?

Har opdateret min Vacation pinterest her – så den er up to date med den franske alpe stil 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monday Kicks #40 Reebok Aztec