Vacation mode ON

Teddy coat dreams

teddydreams

Reklamelinks: Teddy hat from Wood Wood, teddy bag from Zara (in black here), faux fur bag from Topshop, teddy coat from Storm & Marie, faux fur coat from Object (available in October), teddy hoodie from Wood Wood, short teddy bomber jacket from Storm & Marie & teddy shirt from Asos.

En ting der pt fylder meget er faux fur og teddy, altså ikke på den der bamse måde, men i form at frakker, huer og tasker. Særligt efter jeg købte den lille Zara taske har jeg kigget efter mere i samme stil. Jeg er ikke sådan helt vild pelsagtig, så faux fur og det fluffy teddy materiale passer mig fint – det gør priserne også! Den brune frakke fra Object skal jeg se nærmere på når den lander i Oktober, for jeg tror den ville se utrolig smart ud med jeans og hvide sneakers, som på inspirationsbillederne. Jeg er også blevet helt forelsket i den version fra Marimekko som Hanna sporter i NYC pt. Den kan i finde her.

Jeg tror dog jeg starter med den beige hoodie fra Wood Wood som lige er landet i Rezet butikkerne. Den bliver god til efteråret!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vacation mode ON