weekend suit

OOO – out of office or out of order?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har ikke rigtig holdt sommerferie i år, bortset fra en fredag hvor jeg tog til Musik i Lejet og en forlænget weekend til Bornholm. Jeg synes jeg havde travlt på mit arbejde og det kan faktisk være virkelig nice at være på kontoret når der er feriestemning. Så når man de ting man ikke ellers når til hverdag og der er ikke lige så meget run på. Og det var helt kanon hen over sommeren, jeg tog ud til Svanemøllen og badede efter arbejde, brugte alle weekenderne i Tisvilde og savnede faktisk ikke at have fri – sikkert fordi jeg vidste at jeg havde et par ferier i ærmet her i efteråret. I slutningen af september skal jeg en uge til New York og midt September 4 dage til de franske alper – og det er her jeg er nu.

Her er fuldstændig fantastisk. Huset lægger langt oppe i bjergene, ud til Lac Du Bourget, Frankrigs største sø. Lige meget hvilken vej du kigger, ligner landskabet et backdrop fra en bjergfilm. Pt sidder jeg i læ foran huset, med fuld knald på den store lampe, drikker kaffe og blogger. Der bor to kæmpe store Schæferhunde i huset som opfører sig præcis som Winston, de sover i sengen, elsker at kaste bold og blive nusset – bare lige 41 kilo tungere. Jeg føler jeg er i Alpe-hunde-himlen.

Det er bare det at hele denne her tur startede ret op ad bakke, med masser af stress inden vi skulle afsted, en lejlighed der skulle være klar til fremvisning, hund der skulle afleveres til pasning og nå ja, havde jo heller ikke pakket og det hele i dansk skybrudsvejr. Flyet var forsinket (lidt, men stadig nok til at være irri) og som en ekstra spændende dimension, så glemte jeg min telefon i flyveren. Hvis nogen har prøvet at glemme noget i en flyver før, så ved i hvor besværligt det er. Jeg har gjort det før og det er det bedste eksempel på bureaukratiske skrænkepaver, max sikkerhedsforanstaltninger (vil jeg selvfølgelig ikke beklage mig over) og besparelser (som må være mest pres for personalet). Ikke desto mindre kunne jeg under ingen omstændigheder få den med og med angst for at have mistet alle mine billeder (hvis jeg ikke får den igen) er jeg dermed tvunget ud i en SoMe detox, uden lige. Min glemsomhed, sikrede os også lige en forsinkelse på en times tid, og med en køretur på 1 time til huset, var vi pænt trætte. Så trætte at vi lod GPSen lede os en virkelig snæver og kringlet omvej, så vi lige fik 30 minutter mere på programmet og vi endda var ved at køre en hel familie af vildsvin ned.

Torsdag morgen vågnede vi endda op til hvad der føltes som Irma stormen og skybrud – og som cherry on the top – har jeg nu anlagt mig halsbetændelse og feber. Ja, goddag ferie. Så det jeg vil sige med alt det her brok er at måske er det et tegn på at denne ferie er ekstra nødvendig, eller også er det et simpelt cue til ikke at vente med at få slappet af. Og jeg tager det til mig! For pt føler jeg mig mere out of order end out of office. Så, så meget for bloggeridyl. Husk det, når i ser mit næste instagrampost.

Nyd DK, jeg skal lige pudse næse!

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

weekend suit