OOO - out of office or out of order?

100917: Copenhagen

fredes-outfit-2

fredes-outfit-3

fredes-outfit-4

Reklamelinks: Sweater from Samsøe & Samsøe, Levi’s jeans, Ace & Tate sunglasses, Louis Vuitton bag, Nike Air Max 97 Premium sneakers from Rezet Store.

Bonsoir! Jeg er lige kommet hjem fra Frankrig – selvfølgelig en hæsblæsende hjemtur, hvor vi nærmest missede vores fly… Bare læst det her indlæg, hvis i er i tvivl om hvorfor jeg har det meget eye-roll agtigt…

Nu har jeg lige sat kurs mod nørrebro og podcastaften med Sidsel, hvor vi skal lave første ægte afsnit af SMART the Podcast. Forresten tusinde tak for den fine modtagelse! Vi glæder os til at præsentere jer for flere afsnit 🙂 I kan høre det første her og ellers finde det på iTunes.

Outfittet her er faktisk fra sidste weekend hvor jeg drak kaffe og spiste morgenmad med Alona på Union Kitchen. Jeg havde det Pretty Pink og da vi fandt den lyserøde væg ved Københavns Byret, måtte vi lige forevige dagens look. Så here you go lettere forsinket.

2 kommentarer

 • Rie

  Endnu et bidrag til krøniken om de perfekte jeans 😉 Hvordan er dine 501 i størrelsen, hvis jeg må spørge? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frede

   Hey! De nye er meget normale og de vintage er to numre større end jeg normalt bruger 👍🏻😬

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOO - out of office or out of order?