160917: Annecy

Win the day

Advertisement

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Indlægget er sponsoreret af Vichy og indeholder reklamelinks.

Jeg har lige passeret det gyldne halvvejsmærke for min fødselsdag og nu er jeg officielt tættere på 30 end 29. Det er både skræmmende og angstprovokerende på samme tid. Jeg ved at jeg helt sikkert nok skal komme til en mere eller mindre kontrolleret fødselsdagskrise som enten ender ud i en ‘vi SKAL danse hele natten’ fest eller kommer til at gå i hi der hjemme med HBO og chips med dip, for bare lige at lade alderen synke ind. Men den tid, den sorg (eller fest). Dog er der en ting jeg bliver bedre til år efter år – og det er at passe på mig selv. Både det indre og ydre og jeg vægter i langt højere grad at passe på mig selv, frem for at gøre andre glade, hvilket bliver lettere med alderen og er en lettelse endelig at gøre. En af de ting jeg sætter stor pris på og finder mere og mere interessent, er at passe godt på min hud og min krop. Både gennem træning, kost og hudpleje. Det lyder virkelig helligt og meget #mybodyismytemple men hvorfor egentlig ikke? Min krop er da mit tempel, hvad skulle den ellers være?

De sidste 3 uger har jeg testet VICHY Minéral 89, en såkaldt booster der bland andet indeholder VICHY termalk kildevand rig på mineraler samt hyaluronsyre, og som nu er blevet del af min daglige morgen og aften rutine. Den består faktisk kun af 11 ingredienser og ingen parfume (win), dermed en rigtig god løsning til alle os med ultra sensitiv hud. En god lille stund hvor jeg tager mig af mit face og giver det lidt ekstra kærlighed, som et plaster på såret for lidt for lidt søvn, i perioder for meget alkohol, en travl hverdag og mange rejser der udsætter huden for flyver klima (det værste!) og forskellige temperaturer. I den forbindelse har jeg tænkt lidt over hvad jeg egentlig gør for at booste min hverdag, eller som VICHY ville sige, for at #wintheday? Altså jeg har virkelig faste rutiner, særligt om morgenen, som er kritiske for at jeg får en god dag. Så here goes;

  1. Det første jeg gør når jeg vågner er at drikke et kæmpe stort glas vand. Jeg er for det meste sygt tørstig og et koldt glas vand (ikke for koldt) på tom mave er en virkelig rar måde at vågne på. Jeg drikker det for det meste imens jeg kigger ud af mit vindue og prøver at se ud af mine burgerøjne. Den halve liter vand sætter gang i kroppen og jeg føler mig meget mere frisk og hydreret.
    Min morgen indbefatter selvfølgelig også en hudplejerutine og den er meget simpel, da jeg vasker mit hoved i koldt vand, bruger en mild cleanser og en fugtgivende spray, inden jeg påfører Vichy Booster. Ved at huden er lidt fugtig i forvejen, synes jeg at boosteren trænger bedre ind. Jeg lader boosteren do some magic i mens jeg børster tænder, hvor efter jeg påfører ansigtscreme og øjencreme.
  1. Et andet vigtigt element for min morgen (og resten af dagen) er kaffe. Jeg elsker kaffe og jeg går meget op i at lave god kaffe. Jeg drikker den altid sort, så det er ekstra vigtigt at den er velbrygget. Jeg har et mormor crush på den brune irmakaffe som jeg laver i stempelkande eller som filterkaffe. Jeg holder så meget af dagens første kop kaffe og følelsen af den første tår, hvor kroppen langsomt vågner. Det er så meget #life lige der.
  1. En sidste ting som er blevet en kæmpe del af min morgen og hverdag generelt, de sidste 4,5 år, er naturen. Jeg har en lille hund som sjovt nok skal tisse hver morgen, og det er min tjans at klare morgenturen, hvilket bestemt ikke gør noget. Jeg tænker over hvor meget jeg egentlig er udenfor, året rundt, fordi Winston skal tisse. Selvom det i ny og næ er træls (for at bruge et godt ord) at skulle stå ekstra tidligt op for at gå tur, så er jeg evigt og altid i bedre humør når jeg kommer hjem. Jeg holder af at være ude og opleve hvordan naturen og vejret skifter året igennem. Hvordan alle cyklisterne om morgenen lige pludselig har bare ben, hvordan træerne springer ud og himlen og lyset ændrer sig. Lige nu, da jeg bor inde ved Nyboder, går jeg alle mine morgenture på Kastellet og både Winston og jeg elsker det. De grønne volde, vandet og fuglene er så fint og selvom det er lige ved grønningen, er det helt vildt stille. Når det er sådan en hel klar dag hvor træerne spejler sig i vandet og bladene er sådan helt vildt grønne, på den der unaturlige måde, så tænker jeg faktisk at jeg er helt afsindigt heldig, at det er en del af mit liv, hver dag.

Trænger du til et morgen boost? Så bestil en prøve på VICHY Minéral 89 lige her, i promise, du kommer til at sætte pris på din daglige dosis styrke til huden.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

160917: Annecy