Wish i was wearing

210917: Copenhagen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Indlægget er sponsoreret af Me & The Met og indeholder reklamelinks.

Sweater from Designers Remix, Samsøe & Samsøe pants, adidas Originals Temper Run sneakers, Céline Baby Audrey sunglasses & Louis Vuitton by Takashi Murakami Cherry Speedy bag.

God morgen! Efter en travl uge, har jeg ventet længe på denne fredag og en optur weekend. Jeg skal til fødselsdagsfejring, bryllup hos søde venner og ikke mindst sove længe! Det er nærmest det jeg glæder mig aller mest til. Nå ja og spise croissant og drikke kaffe på Original Coffee og forhåbenligt lave en ny podcast episode med Sidsel. Gode og hyggelige planer! Gårsdagens outfit er lavet i samarbejde med Me & The Met og jeg må kaste håndklædet i ringen for denne strik fra Designers Remix er en ny favorit. Store dramatiske (og til dels upraktiske) ærmer, pæn knækket hvid farve og blød uld – perfekt efterårs item.

Sammen med Me & The Met har jeg en lille fall-treat til jer, nemlig 20% rabat på alle ikke i forvejen nedsatte varer. Dvs fx sige ovenstående drømmesweater! Jeg har også fået opgraderet min BKR flaske – som jeg nærmest bruger hver dag og så har jeg luret lidt på denne her kjole fra Gestuz, fra samme kollektion som denne nederdel.

Brug koden frede20 ved checkout (gælder fra. 22. -24. September).

Me & The Met har jo byens mest flexible service, for de leverer til din dør ( i København Hellerup og Charlottenlund) om aftenen, samme dag som du bestiller. Ofte med en alternativ str, skulle det bestilte ikke passe. Smart og nemt. (ps. hvis du ikke bor i København, Hellerup eller Charlottenlund er der selvfølgelig fri fragt i hele landet).

God weekend shopping!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wish i was wearing