210917: Copenhagen

Read this: Praise & ChriChri Magazine

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I denne her måned er jeg simpelthen så heldig at få lov at maxe ud på adskillige glittede sider i hele to magasiner. I det tyske sneaker magasin Praise fortæller jeg lidt om min hverdag som blogger og indkøber hos Rezet, samt hvorfor jeg ikke er en ‘Babe’ eller identificerer mig med hele babe-bevægelsen som særligt præger sneakerverdenen lige for tiden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I ChriChri magazine breder mig og min storesøster os på hele 18 sider (!), hvor vi giver den gas i Tivoli. Vi havde den sjoveste dag med ChriChri holdet, stylist Maya Paustian, fotograf Lasse Bak Mejlvang og make up artist Camilla Tandrup. Der var flere der skrev på instagram direct om Sara nu også var min søster – og til det kan jeg forsikre jer om at ja, det er hun 🙂 Vi har samme mor og ligner begge to vores respektive fædre, så derfor er der ikke den store lighed, selvom jeg synes vi begge to begynder at minde mere og mere om vores mor, haha. Det er ikke så ofte at vi laver sådan nogle ting her sammen og med morgenradio, børn, hund, blog, voksenarbejde og vasketøj er det helt kanon at der er andre der lige planlægger en søster tivoli tur for os – tak Christiane!

Hermed et lille magasin tip, hvis i har lyst til at læse mere og se mig skrige mine lunger ud i den gamle rutschebane!

1 kommentar

  • LK

    Hej Frede
    Jeg ville bare lige skrive, at jeg er helt vildt med jeres nye SMART podcasts. Glæder mig simpelthen allerede til den næste. Jeg har også lige fået fingrene i jeres bog (er lidt bagud, okay…) og den er simpelthen så fin. Masser af props fra mig. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

210917: Copenhagen