SMART the podcast episode 2 - internationale modeuger

Jeg rejser aldrig uden…

rejseessentials

Det er alligevel en del rejser jeg får lagt for dagen og særligt de sidste 3 år, har jeg rejst rigtig, rigtig meget. Det har medvirket til at jeg er blevet en hel del skarpere i min pakning, både til lange og korte ture, men jeg har også samlet mig et lille ‘kit’ af nødvendigheder som jeg aldrig rejser uden. Det er lige så anvendelig på lange ture som på korte ture, og det er selvfølgelig lavet ud fra mine præferencer – men måske det kan tjene som inspiration til kommende rejser? Jeg tager til New York på fredag og tænker at følge nedestående liste 🙂

  • Sovemaske & ørepropper – Jeg sover med sovemaske hver nat, så den ryger selvfølgelig med på rejser også. Dog er den genial hvis du vil prøve at klemme en powernap ind i flyveren eller skal bekæmpe jetlag når du er ankommet. Ørepropperne er den perfekte escape fra flylarm, snorkende rejsemakker eller hvis dit hotel værelse tilfældigvis er placeret oven på en natklub. Min favoritsovemaske er denne fra Holistick Silk.
  • Høretelefoner og en række podcast og offline playlists – Der er ikke noget være end at sætte sig til rette i flyveren, slå flight mode til og opdage at du ikke kan høre hverken det ene eller det andet, fordi du præcis er fløjet væk fra dit 4g netværk.. Så husk at downloade inden – Jeg stemmer for at i hører SMART the Podcast, selvfølgelig!
  • Natcreme og ansigtsmaske i prøvestørrelse – Jeg prøver at opretholde en fornuftig pleje og renserutine, selvom jeg er meget på farten. Jeg ser stadig natcreme og ansigtsmaske som den der ekstra luksus og derfor bliver de også sorteret fra når der kun skal pakkes det nødvendige. Min løsning er at anskaffe prøvestørrelser af begge dele, så de bare kan blive smidt ud når de er brugt op på turen. De fylder nærmest det samme som et kreditkort, så der er altid plads. Derudover har jeg erfaret at selvom jeg ofte har travlt på mine ture, så er der ofte en aften pause som tillader tid til ansigtsmaske – faktisk oftere end her hjemme. Jeg bruger denne natcreme og denne maske.
  • Pas i cover – Det giver selvfølgelig god mening at have sit pas med på rejse (!) og jeg har altid mit fine cover med som jeg har fået i gave af min kæreste. Han ved hvor meget jeg rejser med bloggen og arbejde, samt hvor meget jeg holder af at rejse, så han synes jeg skulle have noget ordenligt til mit pas, når nu det bliver brugt så flittigt. Nu tænker jeg på ham hver gang jeg flyver – hvilket bestemt ikke er en dårlig ting.
  • Panodil, ipren og vitaminpiller – alt er nedtur med hovedpine eller tømmermænd, så jeg har altid et par smertestillende hjælpere med. Jeg spiser vitaminpiller fra Puori til hverdag og de kommer i små dagspakker så jeg kun tager det nødvendige med. Igen, for at prøve at opretholde mine hverdagsrutiner, selvom jeg er afsted. Find vitaminpillerne her.
  • Udenlandstelefoni – Det her er KEY. Jeg tror de fleste teleselskaber tilbyder det enten gratis eller til en helt fair pris, så tjek lige op på dit abbo inden du tager afsted.
  • Jason Markk sneaker wipes – Det går jo ikke med plettede sneakers (eller andre sko) så jeg har altid en quick wipe med. Shop quick wipes her.
  • Bog eller magasin – jeg kan godt blive træt af at kigge ind i en skærm hele tiden og jeg bliver også træt af at læse flyselskabets rejsemagasin for 18. gang. Hvis jeg køber et magasin i lufthavnen er det ofte Economist, The New Yorker eller lignende, som er tynde og kan smækkes ned i tasken uden at fylde for meget. Artiklerne er gode, velskrevne og lange, så et magasin kan sagtens klare både ud og hjemturen. Lige nu læser jeg denne bog.
  • Mario Badescu Rosewater facial spray & Homéoplasmine læbepomade – mine to favorit beauty produkter. Ansigts sprayen bruger jeg dagligt inden serum/booster eller olie og så er det den perfekte pick me up efter en lang dag. Ligeledes god til træt hud der har været meget i aircondition. Homéoplasmine er den hypede franske apoteker creme som nu kommer i læbepomade form, hvilket er super nice, fordi så undgår du fedtede fingre og den er en del mindre og lettere at bruge. Find facial spray her og Homéostick her.
  • En ekstra t-shirt/trøje/partytop – med mit held så har jeg enten altid pakket for lidt, spildt kaffe, været fanget i en regnbyge eller lignende. Klog af skade er jeg nu begyndt at smide en ekstra bluse eller t-shirt i tasken. Det kan bare være for følelsen af at tage en ren t-shirt på eller redde en spontan middagsaftale som ikke var kalkuleret ind i pakkelisten. Når jeg tager til New York senere på ugen, så bliver det nok denne i top-version eller en fin skjorte som kommer med

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SMART the podcast episode 2 - internationale modeuger