NYC here we go

Tips til din næste rejse (og rabat)

 

ludlowview OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA p1010130_stor

[Indlægget er sponsoreret af Booking.com]
I dag rejser jeg på en uges ferie i min yndlings by, New York City og jeg glæder mig! En del af min rejseplanlægning handler selvfølgelig om hvor jeg skal bo. Ps. det er her jeg tjekker ind i dag.

Jeg har prøvet lidt af hvert og i forbindelse med dette samarbejde med Booking.com, og efter mange timers søgen, har jeg gjort mig nogle erfaringer med at lede efter hoteller – så her er et par tips til næste booking.

Beliggenhed: Det er lidt forskelligt hvor afgørende beliggenhed er på mine rejser, men jeg vælger i høj grad at booke hoteller ud fra områder jeg har hørt om, kender eller fået anbefalet. På booking.com kan du vælge kort funktionen når du søger efter hoteller, hvilket giver et langt bedre overblik end listevisningen. Det hjalp mig meget da jeg skulle finde et godt sted i Thailand, hvor jeg fik anbefalet en bestemt bugt på Koh Kood. Har nu booket det her sted (smiley der glæder sig helt sygt)

Faciliteter: Hvis du ved at du har nogle specifikke krav til hotellets faciliteter, så sorter med det samme – mit vigtigste krav er nok wi-fi (kh bloggeren) og tro det eller ej, men der findes stadig hoteller uden internet…

Timing: Jeg har god erfaring med at søge efter hoteller både i god tid før min tur, men også lige inden. På den måde kan du enten opnå en early bird rabat eller et last minute tilbud. I anledningen af denne kampagne tilbyder Booking.com faktisk alle jer der læser med her, 200 kr. i rabat hvis i booker gennem linket på bloggen her*. Jeg har selv haft held med at finde virkelig gode priser på The Jane i New York ved at holde godt øje.

Afbestilling: En af de ting jeg faktisk gør aller mest brug af ved booking.com er at rigtig mange steder tilbyder gratis afbestilling. Det er de færreste hoteller der tilbyder den service hvis du booker direkte igennem dem, så det her er altså helt kanon. Jeg bruger det på den måde at hvis jeg ser et nice hotel og måske endda til en god pris så booker jeg det med det samme, men afbestilling og vælger at jeg vil betale på hotellet. På den måde skal jeg ikke lægge større summer ud for et fremtidigt ophold, og jeg har muligheden for at afbestille hvis jeg finder et bedre tilbud.

*Rabatten på de 200 kr. kan opnåes igennem dette link og afregnes efter endt ophold booket gennem booking.com, så i ser ikke en synlig rabat når i booker, men de bliver givet tilbage efterfølgende.

Happy travels!

 

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYC here we go