Tips til din næste rejse (og rabat)

260917: Copenhagen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Reklamelinks: Mads Nørgaard jacket, Six Ames knit, Weekday jeans (similar here), Nike sneakers (same style here), Céline sunglasses & Louis Vuitton bag.

Sådan har så jeg ud i tirsdags da jeg havde en virkelig travl dag på job (så travl at jeg endda glemte at skifte bukser efter en fotoskydning uden at lægge mærke til det før jeg cyklede hjem i hvide jeans). Jeg afsluttede eftermiddagen hos Ole Lynggaard i deres smukke hovedkontor i Hellerup. Igår lancerede de en ny kollektion af de fineste smykker i sølv. Den kiggede jeg nærmere på og kørte en hel del sushi ned imens. Meget lækkert. I kan se kollektionen her.

Som i sikkert kan regne ud, så er dette indlæg forud planlagt, fordi jeg pt. ligger og snoozer på hotellet i New York. Men don’t worry, der kommer til at være masser på bloggen de næste par dage.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tips til din næste rejse (og rabat)