260917: Copenhagen

3 Podcast jeg lytter til

d3fa827c-bc09-41c0-8ed9-a4358d7ae90d

I forbindelse med SMART the podcast har jeg selvfølgelig lavet lidt research og selvom jeg på ingen måde er en podcast-haj, så har jeg lyttet til en del og fundet nogle klare favoritter. Derfor tænkte jeg at anbefale 3 af de podcast jeg bliver ved med at lytte til.

  1. Fries Before Guys

Den ultimative pige podcast (som kan høres af alle) hvor de to veninder Nanna og Josephine snakker om alt det som vi andre går og tænker på – eller jeg gør i hvert fald. Bikinikrop, drama, konflikter og venskab bliver vendt i en rar og reflekterende tone.

  1. Her Går Det Godt

Esben Bjerre og Peter Falktofts talerør er deres podcast ‘Her går det godt’. Det er virkelig alt der bliver vendt, fra urinprøver, bjergbestigning, kombucha, politik og CopenHell. Det er en god on to go flow podcast og jeg vil gerne indrømme at jeg ofte griner højt. De to makkere får fuld mulighed for at maxe ud med deres holdninger og meninger.

  1. My Dad Wrote A Porno

Denne britiske podcast er lavet af en ung fyr, hvis far har skrevet sin egen erotiske novelle, inspireret af Fifty Shades of Grey, eller Fifty Colors of Grey, som faderen kalder den. Den bliver læst op af tre venner og hver en sætning bliver afbrudt af grineanfald eller chok over faderens fantasifulde historie. Den er virkelig sjov og meget britisk.

Selvfølgelig synes jeg at i skal starte med at høre de 3 episoder der pt findes af SMART the podcast og fortæl meget gerne hvad i synes!

Har i selv nogle favorit podcast som i bliver ved med at vende tilbage til? Del dem meget gerne i kommentarfeltet.

1 kommentar

  • Cecilie

    En podcast jeg klart vil anbefale er ‘Voksenvenner.’ Den består af Jonathan Spang og Ane Høesberg som bare er sjove og venner – jeg kan garantere godt humør 😊

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

260917: Copenhagen