3 Podcast jeg lytter til

270917: Copenhagen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mads Nørgaard denim jacket, Stella Nova shirt, 2nd hand pants, Hummel Aarhus sneakers & Ace & Tate sunglasses.

Jeg løb rigtig hurtigt i sidste uge, for at nå alt inden min ferie – kender i det? Det er som om det altid skal være en lille smule stress. Outfittet her er fra i onsdags hvor jeg spiste middag med en savnet veninde som lige var hjemme fra New York – typisk at vi faktisk endte med at misse hinanden i New York, når jeg nu endelig er her. Jeg lavede indisk Daal (for første gang) og fik en masse gode tips til byen, som vi tester i denne uge.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 Podcast jeg lytter til