270917: Copenhagen

Go Red – mine favoritter

redredred

Ace & Tate sunglasses& Copenhagen earrings, Zara coat, Wood Wood half zip sweater, Marni trunk bag, Wood Wood puffer jacket, Comme des Garcons Play t-shirt, Even & Odd beanie, Nike Air Force mini swoosh sneakers, Mads Nørgaard knit sweater & Vero Moda dress.

I afsnit 2 af SMART the podcast taler Sidsel og jeg lidt om hvilke farver vi tror på til denne efterårs og vinter sæson. En af de farver vi med det samme blev enige om (på trods af at Sidsel ikke går med farver) er rød. Farven har langsomt men sikker gjort sit indtog på modescenen og jeg husker selv meget tydeligt da jeg så den skrigende røde og oversized balenciaga dunjakke sidste år. Siden da er der flere og flere mærker der går all in på farven, som fx danske Wood Wood som efter den store succes med deres Romantic hoodie fortsætter med en masse fine røde items. Jeg har selv fået lidt rødt ind i garderoben, fx den røde GRL PWR hoodie som i kan se på her da jeg kørte fuldt rødt look, den røde kjole fra Just Female som i kan se på her og så de fine røde og runde solbriller fra Ace & Tate som jeg har på her og her. Det næste jeg tænker at tilføje er en rød taske (er meget mis på Sidsels Prada) eller en stor og tyk rød strik til at holde vinteren ud og som vil se så pæn ud til blå jeans.

Er i med på rød? Tjek mit pinterest board med rød inspiration her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

270917: Copenhagen