280917: Copenhagen

Tradono Market 8.10.17 – Papirhallen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hey! Så er jeg hjemme fra New York og jeg har helt glemt at fortælle at jeg i morgen drøner ud på Papirhallen sammen med blandt andet hende her og hende her, for at sælge ud af garderoben på Tradono Market. Der er masser af gode boder og en hel hal med kaffe og snacks lige rundt om hjørnet – altså, den perfekte søndagsbeskæftigelse. Jeg håber i har lyst til at kigge forbi – det er så nice når i kommer over og hilser, og måske i endda kan gøre et kup?

Tilmeld jer eventet her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

280917: Copenhagen