Tradono Market 8.10.17 - Papirhallen

300917: New York

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Baum und Pferdgarten sweater, Mads Nørgaard denim skirt, New Balance sneakers (similar here), Louis Vuitton bag & Céline sunglasses (on sale!).

Så er jeg ved at have hovedet ovenvande igen efter jeg kom hjem fra New York i lørdags. Jeg røg direkte hjem til familie fødselsdag og søndag var jeg på Tradono Marked hele dagen og så blev det mandag. Måtte kapitulere mandag eftermiddag på sofaen med forkølelse og ondt i halsen og har derfor haft hjemme arbejdsdag i dag. Kender i det når man er for sløj til at tage på arbejde og ikke syg nok til at have en sygedag? Så er det sgu ret nice at kunne arbejde hjemmefra og pudse næse uden at forstyrre mine kollegaer og ikke mindst, mindske smittenfaren. Hvis der er noget jeg har meget lav tolerance over for, så er det når andre er syge og de tager på arbejde alligevel. Stop med at gå rundt og smit! Det lyder måske hysterisk men synes det er så hensynsløst, og jeg er sikker på at de ville blive hurtigere friske hvis de blev hjemme en dag eller to.

Nå, lang smøre – lad os komme til sagen. Første dag i New York blev brugt på at spise morgenmad i SoHo, tømme Outdoor Voices butikken og gå jetlaggen af med en kop kaffe over Williamsburg Bridge (præcis som jeg drømte om her), hvor billedet er taget. Jeg var langt mere tilfreds med situationen end mit ansigt giver udtryk for. Haha.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tradono Market 8.10.17 - Papirhallen