300917: New York

Italian finds in Brooklyn

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Prada velvet heels & Miu Miu patent sling backs from Beacon’s Closet Greenpoint.

Da jeg var yngre var jeg virkelig god til at gå på opdagelse i diverse genbrugsbutikker og loppemarkeder, både i København og når jeg var på ferie. Jeg kunne bruge timer på at gå stativerne igennem og stå på hovedet i diverse kasser for at finde den dér skat der gemte sig. Det var ikke altid der var pay off, men jeg har da gjort mig nogle gode køb, min stil var også lidt anderledes for ti år siden, men der er dog et par ting der stadig er i min garderobe. Jeg er blevet lidt mere magelig (må være det bedste ord) for jeg har ikke samme drive til at trawle butikkerne igennem mere og jeg synes faktisk at der er længere mellem de gode fund nu om dage. Måske fordi en del 2nd hand også bliver solgt online, og det er lettere at google sig frem til værdien af et bestemt item, end det var tidligere. Anyways, så er der et sted, hvor jeg næsten altid finder noget godt, og det er Beacon’s Closet i New York (som også har en webshop her). Deres udvalg er gigantisk (der er en bænk til trætte kærester og jeg anbefaler at stikke selvsamme trætte kæreste en mobil med wifi og en stor kop kaffe i samme ombæring), og det er både vintage og deciderede mærkevarer du kan finde. Og bedst af alt, så er priserne rimelige. Det er ikke sådan sygt billigt, men det er meget fair – særligt hvis dollaren er lav. I denne omgang fandt jeg to par stiletter, endda fra italienske Prada og Miu Miu, til 75$ i alt. Se det synes jeg er et godt køb. Miu Miu skoene er helt sprit nye og Prada velour basserne er en ældre udgave, og lidt mere slidt, men stadig i meget fin stand. I kan se sidst nævnte in action her, de kom selvfølgelig på samme dag som jeg købte dem.

Måske jeg skulle lave en 2nd hand shopping guide til New York?

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

300917: New York