SMART the podcast episode 3 - reunion og fødselsdag

300917: Dinner in Soho

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Proenza Schouler jacket, Gestuz wrap shirt, Hope jeans, Zara teddy bag & Prada heels.

Dette outfit er faktisk også fra første dag i New York, lørdag, hvor vi skulle ud og spise med mine gode veninde Elise. Elise har det sejeste taske brand TRUSS NYC, som i sikkert har set en del af her på bloggen og det var hende jeg besøgte i Mexico i vinters. Vi spiste italiensk mad på Il Buco Alimentari i East Village. Det var mega mega lækkert og kan klart anbefales hvis man trænger til lidt forskellige italienske små retter og lidt cacio e pepe (hvornår trænger man ikke til det?) eller andre simple retter.

Som en sød læser bemærkede, så er det ret sjældent at jeg har høje hæle på, og må indrømme at jeg er blevet ret komfortabel efter at have arbejdet i Rezet i 3 år… Sneakers hver dag… Men de her Prada stiletter fandt jeg i Beacon’s Closet til 30$ og de skulle altså i brug asap. Det var lidt stramt da vi skulle gå 7 blocks hjem, men flotte er de!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SMART the podcast episode 3 - reunion og fødselsdag