300917: Dinner in Soho

Vintage Shopping in NYC

665eda87-f0f4-4333-9667-8c3e4b5788cc

Mine seneste vintage fund i Beacon’s Closet – Miu Miu lak stiletter (læs mere om dem her) og en prikket flæsekjole. Som lovet kommer her en guide til mine favorit vintage og 2nd hand shops i New York.

Beacon’s Closet

Beacon’s Closet er en kæde af 2nd hand butikker hvor smarte New Yorkere kan aflevere deres tøj, sko og accessories som de ikke bruger mere, som butikken så køber, for at sælge videre. Det betyder at der er en enormt stor udskiftning og et kæmpe udvalg af både high end mærkevarer og vintage ting. Jeg har fundet alt fra vintage strik, vanvittige no brand kjoler, designer sko som Miu Miu og Prada, Proenza Schouler t-shirts og Marc Jacobs silkebukser til $25. Jeg foretrækker butikken i Greenpoint, men der er også butikker i Bushwick, Park Slope og Downtown manhattan. Tricket i Beacon’s Closet er at være tålmodig og så bare starte fra en ende af.

INA Vintage

INA har to butikker på Manhattan og er en high en luksus vintage butik med Chanel, Céline og Hermes. Hvis du leder efter et bestemt designer item kan du være heldig at finde det her, men det er ikke billigt. Om ikke andet er butikkerne et besøg værd.

Buffalo Exchange

Buffalo Exchange er lidt samme historie som Beacon’s Closet og det er muligt at gøre sig nogle mega gode køb blandt New Yorkernes aflagte sager. De har 5 butikker i New York og jeg vil anbefale den i East Village og den i Williamsburg, som jeg synes har det bedste udvalg.

The Vintage Twin

Et rent 2nd hand jeans himmerige! The Vintage Twin har et stort udvalg af tøj, men de har særligt specialiseret sig i jeans, både gode gamle modeller, men også 501’ere som de har tilpasset et mere moderne fit.

 

 

 

2 kommentarer

 • Emma A.

  EJ hvor fedt, tak for tippet! Jeg skal til New York om under en måned, så jeg skal helt sikkert forbi nogle af (alle) butikkerne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv

  Love your style!

  Liv

  livforstyle.net

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

300917: Dinner in Soho