011017: New York

5 links for your sunday night

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg er netop kommet hjem fra bryllup, har støvsuget, taget et bad, drukket en spand kaffe og taget billeder til bloggen (velkommen til den umulige årstid hvor jeg aldrig er hjemme når det er lyst..!) og nu er jeg kapituleret på sofaen inden jeg skal til weekendens sidste event – Pizza Night, længere nede ad gaden. Inden jeg smutter, ville jeg bare lige dele 5 links med jer, perfekte til en søndagsstener.

God søndag aften!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

011017: New York