Fall shopping at Fisketorvet

131017: Copenhagen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Object coat, Forét Cph hoodie, Uniqlo jeans, Nike Air Max 97 sneakers from Rezet Sneaker Store, Céline Paris Eva sunglasses & Prada nylon bag.

Forleden dag fik jeg endelig luftet min nye og mega bløde faux fur frakke fra Object og ikke mindst min røde taske som jeg købte i New York. Jeg havde jo lidt leget med tanken da vi snakkede om den røde farve i SMART the podcast episode 2 og da jeg skrev indlægget om rød her. Følte mig super damet med fin taske og fake pels, men det er vel egentlig ikke så underligt… Jeg går med Winston på Kastellet hver dag og selvom jeg forbander kulden langt væk, så er det simpelthen så flot når naturen skifter farver og jeg elsker virkelig at se den gradvise forandring, dag efter dag. Nå ja, og så kan man jo gå i fake pels når det er koldt. Det kan også lidt.

1 kommentar

  • Julie

    Hey Frede!
    Er din taske fra en vintagebutik eller er den købt helt ny? Jeg leder og leder efter en farvet Prada!
    Hilsen Julie

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fall shopping at Fisketorvet