171017: Copenhagen

Chunky sneakers for fall

chunkysneakers

adidas Stan Smith bold black suede, Nike Air Force hi beige, adidas Stan Smith bold grey suede, Nike Chukka Woven beige, Fenty Cleated Creeper green, Nike Uptempo tan, Fenty Cleated Creeper w. ankle strap black & Puma Suede boots green.

Der er måske en del der vil kategorisere sneakers som værende forår, sommer og efterårs fodtøj og knapt så velegnet til vinter. Jeg vil til dels give dem ret, og når der er sne (de få gange), sjap og slud, så tyer jeg også til et par mere hårdføre støvler, men mest for at skåne mine sneakers… haha. Dog er der masser af sneakers som har et lidt mere vintervenligt design i form af en chunky sål og en mere robust overdel, og udover praktikaliteten i det, så elsker jeg også chunky sneakers. Looket bliver lidt mindre sporty og så gør de sig godt til feminine nederdele, såvel som blå jeans.

Jeg har ovenfor samlet de bedste chunky sneakers lige nu, som jeg vil mene kan gå ind i de vintermåneder vi går i møde. Man skal bare huske beskyttelse og pleje, for at holde vejsalt og skidt væk.

Kunne i egentlig være interesseret i en guide til hvordan man beskytter, renser og plejer sine sneakers?

2 kommentarer

  • Jeg ejer kun sneakers (og ét par birkenstock), hvilket giver meget lidt mening, når man arbejder ude, som jeg gør, men har ikke fundet noget andet, som jeg kan li endnu.
    Sidste par jeg købte var et par air 97 i sarte farver, ikke ligefrem efterårssko, men ganske uundværlige.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone

    Kæmpe ja tak til guide! Jeg elsker mine sneakers, men ender altid med at slide dem totalt op.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

171017: Copenhagen