141017: Hundested

Monday Kicks #41

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

NikeLab Zoom Fly SP OG & NikeLab Zoom Fly SP.

Det er læææænge siden at jeg har lavet et Monday Kicks indlæg, men jeg er stærkt tilbage med #41 som jeg har dedikeret til NikeLabs hypede Zoom Fly release. Jeg fik nemlig fingrerne i både den OG hvide og røde colorway og den hvide og sorte colorway, da jeg var i New York tidligere på måneden.

Zoom Fly SP blev udgivet tidligere på året, i forbindelse med Nikes forsøg på at bryde Marathon ‘muren’ ved at løbe distancen på under 2 timer. Eliud Kipchoge, løberen der skulle få det hele til at ske, løb i en særlig model, ”VaporFly Elite”, som desværre ikke er sat til salg. Zoom Fly SP er den kommerciele release i forbindelse med projektet, men den kan helt sikkert også noget. Læs mere om Breaking 2 og se dokumentaren om projektet her.

Sålens konstruktion er lavet i Lunarlon foam, som er virkelig behageligt og giver en enorm fremdrift. Det er vitterligt som at vippe fremad når man går i dem. Overdelen er lavet i Flymesh, et let og fleksibelt materiale, der giver sneakeren den særprægede gennemsigtige feature. Det ser ret nice ud fordi skoen skifter udtryk alt efter hvilke sokker du har på.

Det tyder på at der er en masse Zoom Fly releases på vej, den seneste er Boston releasen i den fadede rosa/lilla. Den er stadig tilgængelig på Nike.com her. Jeg fandt de to par Zoom Fly i henholdsvis Flight Club og 21 Mercer i New York.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

141017: Hundested