Monday Kicks #41

5 ting om mig #4

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Godmorgen! Jeg sidder pt og spilder kaffe ned af mig selv, skriver emails og klapper Winston som sover på skødet af mig, inden jeg om lidt skal ned og købe hundemad (super vigtigt modeblogger ærinde!) og så skal jeg afsted mod lufthavnen (uden hundemad, det er til Winston som skal blive hjemme). Jeg skal til Spanien på indkøbstur de næste 4 dage og jeg glæder mig til lige at skifte regn og gråvejr ud med den store lampe og 23 grader.

Inden jeg smutter, ville jeg lige dele 5 facts om mig, som i sikkert ikke ved – i kan læse #1, #2 og #3 her.

 • Jeg elsker pinterest og pinner flere gange ugentligt. Mit favorit board er med hunde..!
 • Denne weekend har min primære opgave været at se hele sæson af Mindhunter. Jeg elsker krimi og politiserier og binger gerne en hel weekend for at komme igennem en sæson. Mine favoritter er Homeland, True Detective, Criminal Minds (guilty pleasure) og alt CSI!
 • Min kæreste køber blomster til mig hver weekend. Det er en ting han selv er begyndt på og jeg håber aldrig han holder op.
 • Jeg giver ikke julegaver, noget jeg stoppede med for et par år siden, i et forsøg på at gøre julen mere hyggelig og knapt så stresset. Det virker efter hensigten og jeg nyder julen langt mere. Desuden mangler jeg ikke noget og tog mig selv i at købe julegaver, bare for at der skulle være noget under træet.
 • Min favoritsnack er peanutbutter på knækbrød eller sådan nogle rigtig slemme karamel popcorn som jeg ofte køber med hjem fra Frankrig. Jeg spurgte jo efter jeres favo snack og der er mange gode bud i kommentarfeltet her.

3 kommentarer

 • D

  Hvor er din fine jakke fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Sjovt indlæg! Vil du ikke udfolde dit ikke-julegave koncept lidt mere? Kan huske, at jeg for længe siden havde læst om det og forsøgte dengang at kigge efter, om du mon havde skrevet mere om det, men kunne ikke finde noget. Synes det er et sejt valg og gad godt høre mere om dine tanker og evt. også hvordan din familie og andre du måske før gav gaver har reageret 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er også en sucker for peanutbutter – på knækbrød er det killer med banan og ristet kokos.
  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monday Kicks #41