5 ting om mig #4

221017: Copenhagen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mads Nørgaard knit, Levi’s jeans, Truss Nyc bag & Hi-Tec sneakers.

I weekenden løb jeg et par ærinder imens det ikke regnede, hvilket vil sige i ca. 10 minutter. Det blev dog gjort i gul kyllinge sweater (som jeg nu har døbt den) og verdens største Truss taske. Helt perfekt. Jeg bor lige ved de fine gule huse i Nyboder og jeg tror aldrig jeg bliver træt af at gå rundt i det område. Det er et minde om en svunden tid og jeg elsker at gå igennem de små dukkehusgader.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 ting om mig #4