Loppeladies 29. Oktober

251017: El Puig Valencia

0611a6f7-be20-4572-908c-3e2245c851cf 40ffc7d3-df70-4f3b-ada2-51ba0d273614

Hosbjerg Allied tee, Mads Nørgaard denim skirt, adidas Originals Twinstrike A/D pack sneakers & Céline sunglasses.

Jeg synes liiiige at jeg er taget afsted på arbejdstur til spanien og alligevel er det allerede søndag aften? Det lyder jo så kliché, men synes tiden flyver afsted pt… Her er et efterhånden uvant outfit med bare ben fra i onsdags hvor jeg var i 25 grader i El Puig. På mit ansigtsudtryk kan det i hvert fald ses at jeg var svært tilfreds med situationen.

Pt. skylder jeg et par indlæg om sneaker cleaning, hvorfor jeg ikke giver julegaver og så tænkte jeg at fortælle lidt mere om mit arbejde hos Rezet og hvorfor jeg fx. lige skal 4 dage til spanien for at kigge på gummisko?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Loppeladies 29. Oktober