Svar på ting I spørger om #1

Ciao Milano!

milano-14

I morgen tidlig tager jeg til Milano med Sidsel og Maiken. Turen er faktisk Sidsels 30års fødselsdagsgave fra Maiken og jeg og vi har planlagt den for flere måneder siden. Den opmærksomme læser vil måske undre sig over at Sidsel også var i Milano i sidste uge, men her er der tale om en decideret dobbelt booking. Lige inden Sidsels fødselsdag hvor Maiken og jeg skulle overraske hende med århundredets bedste venindegave, så bookede hun selv en tur med to andre veninder! KRISE! Vi fik dog overrasket hende med gaven alligevel og blev enige om at mere Milano er bedre. Så nu skal vi altså afsted, og Sidsel er vel forberedt.

Planen er primært at spise pasta, drikke Campari og shoppe. Tror det er en realistisk plan for alle parter.

Jeg var i Milano i Juli, læs min mini guide her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Svar på ting I spørger om #1