021117: Copenhagen

051117: Milan

pb051099 pb051130 Resume CPH top & Céline Paris sunglasses.

Jeg er hjemme igen efter en skøn tur til Milano med Sidsel og Maiken. Det regnede nærmest hele tiden, men vi hyggede os under paraplyerne og søgte ly i alle de gode butikker. Da der var en lille pause i regnen i søndags, fik jeg chancen for at dokumentere den fineste top som jeg havde lånt med til turen fra Résume Cph, ret perfekt til Milanos flotte gader og mine gigantiske solbriller fra Céline, som skjuler et par trætte øjne. Jeg har et par outfits mere fra turen og et par nye tips til Milano som jeg deler i løbet af ugen. Nu vil jeg pleje min Milano blues på sofaen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

021117: Copenhagen