Green pants in Milan

SAS Scholarship

e6d34088-d191-4a58-a2f8-6e6a76149580img_0298

Indlægget er sponsoreret af SAS.

For snart 3 år siden lå jeg meget syg med feber i min seng og så en serie. Sidsel ringede et par gange i træk, men jeg var vitterligt så sløj at jeg ikke kunne tage telefonen. En sjælden situation. Jeg fik dog besked på at ringe tilbage, fordi det var meget vigtigt. Det endte faktisk med at være en telefon samtale der startede hele SMART projektet, for Sidsel havde været til møde hos Peoples Press, og hun ringede for at sige “Frede, vi skal skrive en bog sammen”. Gæt hvad jeg sagde… SMART bogen blev lavet på 4 måneder og vi knoklede med fuldtidsjob, studie, deltids job og selvfølgelig to blogs der skulle opdateres og vedligeholdes. Vi arbejdede 24/7 på den bog og den blev skrevet sent om aftenen, i weekenderne, på flyveture og lidt til forelæsninger (undskyld). Men det var så fedt. Det var virkelig en helt særlig oplevelse at lave en bog, formulere sig på en måde som har relevans i længere tid, samt skabe et fysisk format af en stil og et venskab som ellers har eksisteret på tværs af kanaler og rigtig meget irl. Det var også helt anderledes at have et team i ryggen til at realisere projektet, et forlag, en redaktør, PR support og selvfølgelig Iron Flag, det design bureau der har lavet bogen. Når man skal realisere sådanne projekter, så er det alt afgørende at have ressourcerne, og nogle dygtige mennesker der ved hvad det går ud på, til at hjælpe sig.

Vi er et godt team. Det blev bevist da vi lavede bogen og siden da har vores partnerskab holdt ved og forretningsmæssigt har SMART videreudviklet sig til foredrag og senest en podcast som er blevet taget meget vel imod, tusinde tak for det. Nu skal vi finde ud af hvilken ved SMART the podcast skal, men det er allerede en drøm at få lov at lave et nyt projekt inden for vores univers – og jeg mener, at spise shawarma og lægge ansigtsmasker imens man snakker med sin veninde om hvad man elsker på instagram, som et slags arbejde, det bliver vel ikke bedre? Vi har snakket om at lave podcast mens vi rejser (vi skal bare lige blive lidt bedre til teknikken), så SAS, skal vi lige snakke om den gode idé? 😉

Og nu skrev jeg jo i starten af indlægget at det er sponsoreret af SAS og det kommer jeg til nu, for SAS har startet en konkurrence for entrprenante typer som drømmer om at få realiseret et projekt, men hjælp fra en mentor og midler til en rejse, til en destination der kan hjælpe til at få projektet ud over stepperne. Det kræver at du pitcher din idé (se hvordan her) og hvis du vinder, bliver du altså sat i forbindelse med de helt rigtige personer, som kan hjælpe dig med at komme igang. Så det er ikke nødvendigt med en fuldstændig færdig idé fra start af. SAS Scholarship udvælger 3 heldige vindere som bliver hjulpet videre med deres idé, så hvis du har en virkelig god idé og har en iværksætter i maven, så skal du altså bare igang.

 

 

 

1 kommentar

 • Anna

  Hej Frederikke!
  Jeg lige lyttet til jeres podcast om uddannelse og karriere indenfor modeverdenen, og er meget positiv omkring jeres SMART-projekt!
  Dét, som skiller jeres podcast-show ud fra andres (det ene andet jeg også har hørt), er, at der er en rolig stemning over jer; I taler begge med blide og rolige stemmer. Det irriterer/forstyrrer mig meget, når der bliver talt højlydt og grint meget, og generelt er lidt pigefnidder.
  Synes I er utrolig hyggelige at høre på, I forholder jer forholdvist konkret til “emnet”, så det ikke er for meget ligegyldigsnak. Er ikke så erfaren indenfor podcast-områet, men det er lige mine tanker!!
  derfor har jeg nogle forslag omkring ting I kan snakke om:
  Om ensomhedsfølelsen. Om dét at føle sig dybt ensom, så det gør ondt i maven, og føle sig magtesløst overfor hvad man kan gøre. Måske også dét med at føle skam og have dårligt selvværd. (Meget det emne P3 Tværs sidst berørte)
  Opskriften til det “perfekte” parforhold – man siger jo der ingen regler er, men jeg synes, jo længere man kommer ind i et parforhold, opdager man at det er der rent faktisk (såsom ikke isoler dig fra veninderne, ikke gør ham til 1. prioritet, sådanne ting)
  Jeres holdning til Instagram. Synes jeg ser flere som tager pause fra netop det medie, blandt andet mig selv, fordi det bliver for “giftigt”. Læs evt Amalie Wessels blogindlæg om det!!

  Det er nogle ting som fylder rigtig meget i mit hovedet for tiden, så ville elske at høre 40 minutters hyggelig snak om ovenstående!
  God aften 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Green pants in Milan